Projectwww

Door: Zinnema

Theater Projectwww (wie, wat, waarom) zoekt jong artistiek talent. Zinnema lanceert i.s.m. verschillende partners uit Brussel en de Rand het ambitieuze projectwww, waarbij jongeren de kans krijgen om een unieke podiumervaring op te doen.

Via verschillende podiumdisciplines werken jongeren uit Brussel en Vlaams-Brabant samen aan een productie vertrekkend vanuit hun eigen leefwereld en bouwen zo bruggen over de gemeente- en gewestgrenzen heen.

In de loop van de maand september brengen twee coaches een bezoek aan de scholen om het project aan de jongeren voor te stellen om zo een aantal van hen warm te maken voor het project. We hopen dat ook jouw school tijd wil vrijmaken om hen te ontvangen. In de komende weken zal samen met de coaches onderzocht worden op welke manier dit zal gebeuren. Meer info hierover in september. 

De leerlingen die intekenen zullen gedurende de daaropvolgende maanden op 7 woensdagnamiddagen en 3 dagen tijdens schoolvakanties aan de productie meewerken. Eind februari wordt de productie dan gepresenteerd voor scholen alsook voor het brede publiek, jouw school kan daar zeker bij zijn!

 

 


De voorstelling zal waarschijnlijk aan de scholen gepresenteerd worden op do 25/2 of vr 26/2/2021. Gezien dit project een samenwerkingsverband is met CC De Factorij in Zaventem en CC Het Bolwerk in Vilvoorde is het mogelijk dat de voorstelling op een van deze plekken wordt gepresenteerd. Dit is afhankelijk van de interesse van de scholen.


Credits

Concept en organisatie Zinnema 

Met de steun van VGC en Vlaamse Overheid

Doelgroep(en):
4M Secundair - 4de jaar
5M Secundair - 5de jaar
6M Secundair - 6de jaar


Duur:  60 minuten

Prijs:  € 2.00 per leerling
Het traject zelf is gratis voor de lln die deelnemen. Deze kost is de deelnameprijs voor de voorstelling in feb.

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
Datum nog vast te leggen / De Kriekelaar (Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek) 180 Inschrijvingen zijn afgesloten