Kerstconcert - A Christmas Tale with Mozart

Door: BOZAR & Belgian National Orchestra
© Tessa Delbeke

Muziek Het jaarlijkse kerstconcert van Belgian National Orchestra en BOZAR om de kerstvakantie met een muzikale noot in te zetten!

Dit jaar staan de opera’s van Mozart centraal. Verwacht je aan fragmenten uit De toverfluit, Don Giovanni en Figaro’s bruiloft. Om de muziek nog toegankelijker te maken voor de kinderen wordt achter het orkest een papierentheater van de kunstenaar Lorenzo Papace geprojecteerd op een groot scherm. Hierin illustreert hij de bekendste fragmenten uit de opera's De toverfluit, Don Giovanni en Figaro's bruiloft.

De leerlingen maken kennis met een orkest in een echte concertzaal en met de orkestinstrumentenSamen met hun klas beleven ze een moment van emotie, de ideale manier om de magische kerstperiode binnen te stappen.


Bij dit concert hoort een voorbereidende lesbundel. We vragen om deze zeker door te nemen en de voorbereidende stukken in te oefenen met de klas. De bundel wordt zo snel mogelijk bezorgd. 


Credits

Organisatie BOZAR in samenwerking met VGC, Jeugd en Muziek Brussel, Les Jeunesses Musicales de Bruxelles Coproductie Belgian National Orchestra
Illustraties Lorenzo Papace

Doelgroep(en):
3LJ Lager - 3de leerjaar
4LJ Lager - 4de leerjaar
5LJ Lager - 5de leerjaar
6LJ Lager - 6de leerjaar


Duur:  60 minuten

Prijs:  € 6.00 per leerling
€ 6 per leerling, per 15 leerlingen 1 leerkracht gratis

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
do 17.12.2020 11:00 - 12:00 BOZAR (Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel) volzet
do 17.12.2020 13:30 - 14:30 BOZAR (Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel) volzet