Level Q (N22)

Door: LAP vzw
© Liese Vaes

Dans De Brusselse gemeenschapscentra (N22) slaan de handen in elkaar om alle Brusselse leerlingen van de 3e graad LO een boeiende en intrigerende theatervoorstelling te laten beleven.

Level Q is een theatrale dansvoorstelling waarin vier spelers tot het uiterste gaan. 

Een fysiek spel waarin iedereen wordt uitgedaagd. Vallen en opstaan tot je de eindmeet bereikt.

Of net niet?

Geraken we tot Level Q?

De voorstelling is geïnspireerd op het het plezier dat kinderen aan spelen beleven. De vier spelers steken de draak met clichématige game-karakters, met ingewikkelde spelregels en gaan de strijd aan om een hoger level te bereiken. Een Voiceover levert commentaar, zweept de spelers op en fungeert als videoscheidsrechter. 

Spelen de live-gamers samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen en dat van het publiek af.

Na het speelse Choco of kaas? is Level Q de tweede LAP-voorstelling. En wat een fijne mix van theater, dans en circus die een heerlijk brokje uitdaagt! Vallen en opstaan, tot de meet!


Niet minder dan 6 titels op 5 locaties verspreid over Brussel. Elke klas kan minstens 1 voorstelling bijwonen. Klik hier om de andere voorstellingen te zien.
Inschrijven voor deze activiteit gebeurt niet via Schoolpodium Noord, maar via N22. In het reservatievak onderaan deze pagina word je automatisch doorgestuurd naar het aanmeldingsformulier van N22.


Educatieve omkadering
Met het Level Q spel kan je op een speelse manier aan de slag rond het thema ‘winnen en verliezen’. Het is ideaal om je onder te dompelen in de wereld van Level Q, maar kan ook los van de voorstelling gespeeld worden. Elke klas ontvangt een spel. 

Workshop Level Q
Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? Deze fysieke workshop wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen.
De workshop voor leerlingen is een perfecte aansluiting op de voorstelling en vindt plaats na de voorstelling. Ze zal begeleid worden door een kwalitatieve docent (al dan niet één van de spelers van Level Q). Prijs: €85/lesuur (excl BTW en vervoerskosten). Te voorzien: grote ruimte met sport vloer of houten vloer en muziekinstallatie, max 25 leerlingen/workshop.


Credits

Concept en choreografie Dafne Maes & Danaé Bosman, Dans en spel Dafne Maes, Danaé Bosman, Piet Van Dycke & Bart van der Heijden/Steven Beersmans, Muziek Linde Carrijn, Kostuums Maartje van Bourgognie, Eindregie Randi De Vlieghe, Lichtontwerp Caroline Mathieu, Techniek Hans Rigouts

Level Q is een productie van LAP vzw en wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid en Stad Antwerpen. Coproductie: ccDeurne, De Studio Antwerpen, 30cc Leuven en CC Het Gasthuis in Aarschot.

 

Doelgroep(en):
5LJ Lager - 5de leerjaar
6LJ Lager - 6de leerjaar


Duur:  60 minuten

Prijs:  € 4.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie
vr 05.03.2021 10:00 - 11:00 CC Jacques Franck (Waterloosesteenweg 94, 1060 Sint-Gillis)
vr 05.03.2021 13:30 - 14:30 CC Jacques Franck (Waterloosesteenweg 94, 1060 Sint-Gillis)
vr 19.03.2021 10:00 - 11:00 De Kriekelaar (Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek)
vr 19.03.2021 13:30 - 14:30 De Kriekelaar (Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek)
Afwijkende reservatieprocedure
Inschrijvingen zijn afgesloten