Dounia B. (N22)

Door: hetpaleis & MartHa!tentatief / Bart Van Nuffelen
© Diego Franssens

Theater De Brusselse gemeenschapscentra (N22) slaan de handen in elkaar om alle Brusselse leerlingen van de 3e graad LO een boeiende en intrigerende theatervoorstelling te laten beleven.

Dounia woont met haar papa en broers in een hoge toren aan de rand van de stad. Ze heeft cool voor twee en plannen voor drie. En vandaag spreekt ze jullie toe. Want ze heeft iets belangrijks te vertellen. Praten doet ze op haar éigen manier. Zoals ze alles doet op háár manier. Klinkt het niet dan botst het maar. Ook goed! Ze is hier om gehoord te worden...

Dounia B. is de opvolger van Bart Van Nuffelens succesproductie Dinska Bronska. Opnieuw een spannend duel tussen een actrice en een animatiefilm. Opnieuw een monoloog in onaffe taal. Maar vooral opnieuw het meeslepend verhaal van een hedendaagse heldin, gespeeld door de wonderlijke actrice Evgenia Brendes.


Niet minder dan 6 titels op 5 locaties verspreid over Brussel. Elke klas kan minstens 1 voorstelling bijwonen. Klik hier om de andere voorstellingen te zien.
Inschrijven voor deze activiteit gebeurt niet via Schoolpodium Noord, maar via N22. In het reservatievak onderaan deze pagina word je automatisch doorgestuurd naar het aanmeldingsformulier van N22.


Bij deze voorstelling kan ook een omkaderende workshop aangeboden worden ontwikkeld door hetpaleis. Meer info vind je hier.


Credits

spel Evgenia Brendes animatie Remy M. Ndow tekst en regie Bart Van Nuffelen montage Tim Clement decor Erki De Vries research Joyce Loir kostuums Nushi Lambreva muziek Jazz Meason, Milco Geryl productie en realisatie hetpaleis en MartHa!tentatief

Doelgroep(en):
5LJ Lager - 5de leerjaar
6LJ Lager - 6de leerjaar


Duur:  65 minuten

Prijs:  € 4.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie
wo 25.11.2020 10:30 - 11:35 De Kriekelaar (Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek)
do 26.11.2020 10:30 - 11:35 De Kriekelaar (Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek)
do 26.11.2020 13:30 - 14:35 De Kriekelaar (Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek)
Afwijkende reservatieprocedure
Inschrijvingen zijn afgesloten